<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Sommer/Høst 2018: Sommer turer på vogner tilgjengelig på forespørsel: ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf +47 94846270

Vinter 2018/19: Vi er i gang på snø og online booking er åpen for hele vintersesongen fram til mai! Finner du en passende dag og tidspunkt på 6 eller 15km er du velkommen til å booke med en gang. Ønsker du 30 km eller en annen dag send e-post til: ida@sjusjoenhuskytours.no.

NB! Husk å klikke på den grønne knappen som sier hvor mange ledige plasser det er igjen! Før du klikker viser den kun første oppmøtetid, men som regel er det flere muligheter.  Send e-post til ida hvis du trenger hjelp: ida@sjusjoenhuskytours.no

Søker tilgjengelighet ...

GAVEKORT:

Sjekk ut vår nye side for gavekort for flere typer gavekort du kan kjøpe til dine nære! En perfekt gave til både "de som har alt" og de som er på utkikk etter nye, spennende opplevelser. Bestill gavekort her og fyll ut informasjon som navn, adresse, type tur osv. så kan nøyaktig dato og tidspunkt for turen bestemmes senere.

For alternative turer:

30KM FRA KROKSJØEN OG GRUPPER/EVENTS

Send an email to Ida at ida@sjusjoenhuskytours.no or an sms to +47 948 46 270. So far this winter there is are 30km tours available for booking on the 9th of januar 2019 and 13th of March. Both available online.

Offroad tours on wheels AT HORNSJØEN or BØVERLUND, NÆROSET

Send e-post til Ida: ida@sjusjoenhuskytours.no.

 

Ofte stilte spørsmål

HVORDAN BETALER VI? 

Booker du via online booking er turen forhåndsbetalt. Har du booket via e-post betaler du på stedet, kort eller kontant. Vi aksepterer alle typer kreditt og debet kort.

HAR DERE NOE VÆRFORBEHOLD? 

Nei, hundekjøring er tøft i dårlig vær! Vi har ingen kuldegrense, men fotposer og kjeledresser til utleie. Kle dere godt med ull innerst, vindtett ytterst og varme vintersko - skisko blir fort for kaldt. Skulle det bli altfor dårlig vær (noe vi ikke har opplevd før) vil vi gi dere beskjed god tid i forveien.

HVA SKAL VI HA PÅ?

Vi anbefaler varme sko og gode sokker, tjukke og vindtette handsker og gjerne vindtette jakker og bokser. Skulle dere ikke ha tilgjengelig alt av dette så kan dere leie varme skoposer og/eller varme kjeledresser av oss til kr. 50,- per. 

SKAL VI KJØRE SELV?

Yes! Unless you do not want too or are under 13 years old, then you have the option to sit in front which can be just as fun, and great for taking pictures. Those who are a bit nervous can start by sitting down, and then try to control the sled on the way back from the swapping point. Then the dogs are a bit more calm and you will have gotten a bit of a feeling for it. We are yet to experience someone who regretted trying! Still, if you cannot do steering because of disabilities, have a broken arm etc or just dont want to - it is of course perfectly ok to sit on and simply enjoy it all.

HVOR SKAL VI MØTE OPP?

Se veibeskrivelse for Kroksjøen her. Kart til tretopphyttene sender vi i forkant og det samme med barmarksturer i Bøverlund og Hornsjøen.

KAN VI HA MED SMÅ BARN?

6km-turene passer fint for barn å være med på, men små babyer kan fort bli lei seg hvis de blir kalde. Vi anbefaler heller ikke barn med på de lengre turene. Dere sitter på underlag/reinskinn i sleden og vi har tykke ulltepper til å pakke dere inn med.

KAN BARN VÆRE MED UTEN VOKSNE? 

Barn under 13 år kan sitte på i lederspannet hvis det er ledig, men det er morsomst for barna at de voksne er med på turen og kjører sleden de sitter i! Vi er helst en aktivitet for familier i sammen.

KAN JEG OMBESTEMME MEG? 

Klart du kan! Du kan endre bestillingen din når som helst, bare si ifra til oss så fort som mulig, og helst ikke etter det er 24 timer igjen før reservasjonen din. Samme med avbestillinger, vi ber om 100% av beløpet om den ikke er avbestilt før 24 timer før turen, da vi ikke vil ha tid til å tilby turen til noen andre! Se mer information om dette under eller sjekk ut alle vilkår og betingelser her.

 

Vilkår

Kansellering

Alle avbestillinger må gjøres via e-post. I samsvar med praksis innen norsk reiseliv, er Sjusjøen Husky Tours forpliktet til å belaste avbestillingsgebyr til kunden under følgende omstendigheter:

  • Avbestillinger foretatt 3 dager eller mindre før ankomstdagen: Avbestillingsgebyr på 50% av det totale beløpet.

  • Mindre enn 24 timer før ankomstdagen: Ingen refusjon.

Hvis du ikke er der på tidspunktet for din bestilling, kan guidene starte turen uten manglende deltakere (for ikke å forsinke turen for resten av deltakerne). Selv om vi vil prøve å vente litt for å få med alle, kan vi ikke tillate for mye ventetid, da det vil påvirke alle andre turer den dagen. Hvis du møter opp senere enn din tid, og vi ikke klarer å få deg med på en annen tur den dagen, vil dette bli betraktet som "No Show", og du vil ikke motta noe tilbakebetaling.

Enhver tur kansellert eller avbrutt av kunde eller på grunn av handlinger fra kunden vil resultere i ingen refusjon.

Forsikring

Sjusjøen Husky Tours anbefaler sterkt til alle sine gjester å kjøpe reiseforsikring fra en anerkjent leverandør i hjemlandet sitt før reise. Det er viktig for alle reisende å beskytte seg i tilfelle uforutsette problemer eller ekstra kostnader. Hundekjøring er kjent som en veldig trygg aktivitet, du får instruksjoner på forhånd og blir tatt vare på av fagfolk hele tiden. 

Ansvar

Den estimerte varigheten av turer som angitt på vår nettside, er standardtider og kan variere. I alle arrangementer som involverer tredjeparter, fungerer Sjusjøen Husky Tours kun som arrangørens funksjonær, og det er ikke noe ansvar for Sjusjøen Husky Tours i forbindelse med eller som følge av slik ordning med tredjepart.

Alle gjester må kunne nås enten via e-post eller telefonnummer som er oppgitt i bestillingen. Vi er ikke ansvarlige dersom kunden ikke kan nås før turen på grunn av feil, eller ikke nøyaktig informasjon til Sjusjøen Husky Tours. Vi anbefaler å følge med på din epost for videre kommunikasjon.

Sjusjøen Husky Tours forbeholder seg alle rettigheter til å utsette, endre eller avbryte turer på grunn av vær eller usikre forhold av sikkerhetshensyn. Eller for å fjerne personer der deltaker(e) ikke følger veiledningsanvisningene, inkludert men ikke begrenset til kjøreregler, tidsbegrensningsproblemer eller manglende fokus under veiledningsinstruksjon før eller under turen.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere en tur før avreise dersom minimumsantall ikke er nådd.

Ved kjøp av en tur gjennom våre nettsider, godtar du disse betingelsene, inkludert vår fulle vilkår og betingelser , og bekrefter at du forstår dem og at du aksepterer ansvar for din deltakelse turen.

For våre fulle vilkår og betingelser, vennligst klikk her .

norskEnglish