<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Påske 2020: Vi har åpent for lengre turer, 15 eller 30km, og for små grupper. Ta kontakt oss for booking eller bruk online booking. Servering etter tur utgår ut sesongen.

I forbindelse med Corona-situasjonen oppfordrer vi alle til å følge regler gitt av myndigheter, som å unngå overnatting på hytte utenom egen kommune. Men for dere som er innafor dagsturavstand er dere velkomne på hundekjøring. Turene er på forespørsel og tider settes opp etter avtale så ta kontakt på e-post til Ida.

Booking med gavekort: Har du vært heldig og fått et gavekort med åpen dato bruk gjerne online booking for å se kjøredager, oppmøtetider og ledig kapasitet. Selve bookingen må imidlertid vi gjøre så sende en epost med ønsket dag og tid: ida@sjusjoenhuskytours.no Har du gavekort fra YouWish trenger vi også et verdibevisnr.

Hundekjøring med vogner sommer / høst, glamping  i Arctic Dome eller kanoleie Åstaelva: Kontakt Ida på e-post: ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf /sms +47 94 84 62 70. Ingen av disse er foreløpig tilgjengelige på vår online booking.

Søker tilgjengelighet ...

GAVEKORT:

Sjekk ut vår nye side for gavekort for flere typer gavekort du kan kjøpe til dine nære! En perfekt gave til både "de som har alt" og de som er på utkikk etter nye, spennende opplevelser. Bestill gavekort her og fyll ut informasjon som navn, adresse, type tur osv. så kan nøyaktig dato og tidspunkt for turen bestemmes senere.

For alternative turer:

30KM FROm sjusjøen and groups/EVENTS

Send en epost til Ida på ida@sjusjoenhuskytours.no eller et sms til + 47 948 46 270. Så langt i vinter er det 30 km turer tilgjengelig for bestilling på 9 den januar 2019 og 13 mars. Begge er tilgjengelige online.

Offroad turer på hjul PÅ HORNSJØEN eller BØVERLUND, NÆROSET

Send e-post til Ida: ida@sjusjoenhuskytours.no.

 

Ofte stilte spørsmål

HVORDAN BETALER VI? 

Booker du via online booking er turen forhåndsbetalt. Har du booket via e-post betaler du på stedet, kort eller kontant. Vi aksepterer alle typer kreditt og debet kort.

HAR DERE NOE VÆRFORBEHOLD? 

Nei, hundekjøring er tøft i dårlig vær! Vi har ingen kuldegrense, men fotposer og kjeledresser til utleie. Kle dere godt med ull innerst, vindtett ytterst og varme vintersko - skisko blir fort for kaldt. Skulle det bli altfor dårlig vær (noe vi ikke har opplevd før) vil vi gi dere beskjed god tid i forveien.

HVA SKAL VI HA PÅ?

Vi anbefaler varme sko og gode sokker, tjukke og vindtette handsker og gjerne vindtette jakker og bokser. Skulle dere ikke ha tilgjengelig alt av dette så kan dere leie varme skoposer og/eller varme kjeledresser av oss til kr. 50,- per. 

SKAL VI KJØRE SELV?

Ja! Med mindre du ikke vil eller er under 13 år gammel, så har du muligheten til å sitte foran som kan være like morsom og flott for å ta bilder. De som er litt nervøse, kan starte med å sette seg ned, og deretter prøve å kontrollere sleden på vei tilbake fra byttepunktet. Da er hundene litt mer rolige, og du har fått litt følelse for det. Vi er ennå å oppleve noen som angret prøver! Likevel, hvis du ikke kan styre på grunn av funksjonshemming, ha en ødelagt arm etc eller bare ikke vil - det er selvfølgelig helt greit å sitte på og bare nyte alt.

HVOR SKAL VI MØTE OPP?

See directions to our location at Sjusjøen here. If you also meet up at the exact time you have been given that would be the best, as we have time to properly go through the instructions. No need be there way ahead of that time. 

KAN VI HA MED SMÅ BARN?

6km-turene passer fint for barn å være med på, men små babyer kan fort bli lei seg hvis de blir kalde. Vi anbefaler heller ikke barn med på de lengre turene. Dere sitter på underlag/reinskinn i sleden og vi har tykke ulltepper til å pakke dere inn med.

KAN BARN VÆRE MED UTEN VOKSNE? 

Barn under 13 år kan sitte på i lederspannet hvis det er ledig, men det er morsomst for barna at de voksne er med på turen og kjører sleden de sitter i! Vi er helst en aktivitet for familier i sammen.

KAN JEG OMBESTEMME MEG? 

Klart du kan! Du kan endre bestillingen din når som helst, bare si ifra til oss så fort som mulig, og helst ikke etter det er 24 timer igjen før reservasjonen din. Samme med avbestillinger, vi ber om 100% av beløpet om den ikke er avbestilt før 24 timer før turen, da vi ikke vil ha tid til å tilby turen til noen andre! Se mer information om dette under eller sjekk ut alle vilkår og betingelser her.

 

Vilkår

Kansellering

Alle avbestillinger må gjøres via e-post. I samsvar med praksis innen norsk reiseliv, er Sjusjøen Husky Tours forpliktet til å belaste avbestillingsgebyr til kunden under følgende omstendigheter:

  • Avbestillinger foretatt 3 dager eller mindre før ankomstdagen: Avbestillingsgebyr på 50% av det totale beløpet.

  • Mindre enn 24 timer før ankomstdagen: Ingen refusjon.

Hvis du ikke er der på tidspunktet for din bestilling, kan guidene starte turen uten manglende deltakere (for ikke å forsinke turen for resten av deltakerne). Selv om vi vil prøve å vente litt for å få med alle, kan vi ikke tillate for mye ventetid, da det vil påvirke alle andre turer den dagen. Hvis du møter opp senere enn din tid, og vi ikke klarer å få deg med på en annen tur den dagen, vil dette bli betraktet som "No Show", og du vil ikke motta noe tilbakebetaling.

Enhver tur kansellert eller avbrutt av kunde eller på grunn av handlinger fra kunden vil resultere i ingen refusjon.

Forsikring

Sjusjøen Husky Tours anbefaler sterkt til alle sine gjester å kjøpe reiseforsikring fra en anerkjent leverandør i hjemlandet sitt før reise. Det er viktig for alle reisende å beskytte seg i tilfelle uforutsette problemer eller ekstra kostnader. Hundekjøring er kjent som en veldig trygg aktivitet, du får instruksjoner på forhånd og blir tatt vare på av fagfolk hele tiden. 

Ansvar

Den estimerte varigheten av turer som angitt på vår nettside, er standardtider og kan variere. I alle arrangementer som involverer tredjeparter, fungerer Sjusjøen Husky Tours kun som arrangørens funksjonær, og det er ikke noe ansvar for Sjusjøen Husky Tours i forbindelse med eller som følge av slik ordning med tredjepart.

Alle gjester må kunne nås enten via e-post eller telefonnummer som er oppgitt i bestillingen. Vi er ikke ansvarlige dersom kunden ikke kan nås før turen på grunn av feil, eller ikke nøyaktig informasjon til Sjusjøen Husky Tours. Vi anbefaler å følge med på din epost for videre kommunikasjon.

Sjusjøen Husky Tours forbeholder seg alle rettigheter til å utsette, endre eller avbryte turer på grunn av vær eller usikre forhold av sikkerhetshensyn. Eller for å fjerne personer der deltaker(e) ikke følger veiledningsanvisningene, inkludert men ikke begrenset til kjøreregler, tidsbegrensningsproblemer eller manglende fokus under veiledningsinstruksjon før eller under turen.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere en tur før avreise dersom minimumsantall ikke er nådd.

Ved kjøp av en tur gjennom våre nettsider, godtar du disse betingelsene, inkludert vår fulle vilkår og betingelser , og bekrefter at du forstår dem og at du aksepterer ansvar for din deltakelse turen.

For våre fulle vilkår og betingelser, vennligst klikk her .

NorskEnglish