<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Hundekjøring - topp aktivitet for teambuilding og ulike sammenkomster

Dog sledding is a popular activity for groups and events. Not only is it great fun but also everyone can participate which makes it perfect for teambuilding. A colleague with a broken leg or even in a wheel chair may still join to sit on. Company groups that fancy activities during seminars or company trips, groups of friends, family groups, tourist groups and other gatherings are all welcome to join us. Are you planning a meeting and event, have a look at our package deals.

I tillegg til hovedbasen vår ved Moste på Sjusjøen kan vi for grupper komme til Hafjelltoppen 
for grupper ved Pellestova og Ilsetra!

dog sledding event.jpg

Gruppearrangement 6 km 10 - 120 personer SJUSJØEN

Grupper er velkomne alle dager på forespørsel samt ønsket tidspunkt på dagen/kvelden. Skumring og mørket er magisk, vi har hodelykter til utlån men også flott om dere har med egne. 

Avhengig av gruppestørrelser deler vi gruppen i mindre grupper, som rullerer mellom ulike aktiviteter. Mens en gruppe på 12 -18 personer kjører hund kan en annen gruppe ha sparkastafett og en tredje gruppe steke pinnebrød og kose seg med kaffe rundt bålet i lavvoen. Hver aktivitet tar ca 40minutter, og 50 personer kan ha et opplegg med varighet ca 2 timer. For grupper opp til 120 personer legger vi til flere aktiviteter som trugetur, lagski og andre teambuiding-aktiviteter. Lunsj i en rullering også mulig.  Pris som under kr 750,- pr person. Kontakt: ida@sjusjoenhuskytours.no - tlf 94846270 for booking og mer info. 

Gruppe  1 - Hundekjøring 6km. Vi tar maks 16 personer på en tur med 2 på hver slede. De to bytter posisjon halvveis så begge får styre. En guide kjører først og en bakerst og passer på at både firbeinte og tobeinte har det bra.

Gruppe 2 - Sparkstafett  To og to konkurrerer mot resten. De sparker og sitter på annenhver gang, siste team utgår i hvert heat og to lag ender i en finale. Så klart premie og masse heder og ære til vinnerlaget! :) Veldig morsomt og holder deltagere gode og varme på kalde dager.

Gruppe 3 - Pinnebrød og kaffe / te / toddy  Pinnebrødsteking er alltid inkludert på våre turer og så også for grupper! Det blir alltid topp stemning rundt bålet og lavvoen er varm og røykfri.

For booking og mer info kontakt Ida tlf +47 94846270, ida@sjusjoenhuskytours.no

sparkstafett.jpg
lavvo_kutta.jpg
Pinnebrød lavvo.jpg
lavvo_inne.jpg

Vi serverer gjerne middag til grupper i lavvoen som har plass til maks 115 personer. Vår egen kremet elggryte fenger alltid og gruppen på bildet hadde også hjemmelaget brownie med karamell til dessert. Pris middag: kr 275,- og dessert kr 55,- pr pers. 

hundekjøring skumring Sjusjøen Husky Tours

Events grupper 15/30Km SJUSJØEN 10 - 14 PERSONer 

Mindre grupper opp til 14 personer kan bli med på lengre turer på  15 eller 30 km  som er det maksimale antall gjester vi tar på en slik tur. Er dere flere og har lyst til å kjøre lenger enn 6km kan vi også dele opp og finne en aktivitet som varer ca like lenge, f.eks skitur eller trugetur. Pris 15 km nok 1200, - per person. Middag kan ordnes etter tur som ovenfor!

For booking og mer info Ida@sjusjoenhuskytours.no, tlf +47 94846270.

Pellestova_advokater_bikkjer_rekke.jpg
Pellestova_paske.jpg

Events grupper 6KM HAFJELL ved PELLESTOVA

Rett ved de to fjellhotellene ved toppen av Hafjell Alpinsenter  Pellestova og Ilsetra kan vi arrangere hundekjøring for grupper /events.   Dersom dere bor på  Scandic Hafjell, Hafjell Hotell eller Hunderfossen Hotell & Resort er avstanden også kortere hit enn til Sjusjøen. Turen er 6km og vi har med oss bålpanne for steking av pinnebrød utendørs.

For grupper større enn 20 personer deler vi gjerne i tre hvor ene gjengen kan gå på trugetur mens de to andre gruppene kjører hund og steker pinnebrød/drikker kaffe, toddy - og gruppene bytter to ganger.

For booking og mer info kontakt Ida tlf +47 94846270, ida@sjusjoenhuskytours.no

Hundesledding og ridning islandske hester

KOMBINER HUNDEKJØRING MED ISLANDSHEST OG LUNSJ/MIDDAG PÅ MESNA ISLANDSHESTSENTER!

En fantastisk kombinasjon for herlige naturopplevelser. Passer for store grupper hvor vi deler i to og ene halvdelen starter med hundekjøring  og den andre drar på ridetur. Etter første runde er det lunsj på Mesna's låve før dere bytter. Mesna har også andre aktiviteter man kan inkludere.

For mindre grupper og dersom store grupper heller vil ha hundekjøringen på fjellet, kan opplegget også gjennomføres med transport til og fra Mesna. Slik at ridning og lunsj er på Mesna mens hundekjøring er på Sjusjøen med en avstand på ca 15min kjøring. 

For priser og info kontakt  ida@sjusjoenhuskytours.no, tlf +47 94846270.

DISCOVER THE LILLEHAMMER AREA FOR YOUR MEETING & EVENT

Lillehammer og Sjusjøen er perfect for både store og små firmaarrangement med et mangfold av sosiale aktiviteter og overnattingssteder. Byen Lillehammer er kjent for sin trivelige atmosfære, og med kort vei til fjellet er det masse muligheter til å sette sammen supre opplegg. Besøk Lillehammer.com sine sider eller spør oss gjerne om mer informasjon og tips.

NorskEnglish