<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Hundekjøring - topp aktivitet for teambuilding og ulike sammenkomster

Hundekjøring er en populær aktivitet for grupper i alle varianter, mye fordi det utelukker ingen. Kollegaen med brukket ben kan fortsatt sitte på, og det er ingen krav til fysisk form eller forkunnskaper til de som styrer selv. I tillegg er det en fascinerende og spennende aktivitet i flott natur - perfekt for teambuilding. 

I tillegg til hovedbasen vår ved Moste på Sjusjøen kan vi for grupper komme til Hafjelltoppen,,
for events ved Pellestova og Ilsetra!

dog sledding event.jpg

Gruppearrangement 6 km 10 - 100 personer SJUSJØEN

Grupper er velkomne alle dager på forespørsel samt ønsket tidspunkt på dagen/kvelden. Skumring og mørket er magisk, vi har hodelykter til utlån. Avhengig av gruppestørrelser deler vi gjerne gruppen i tre mindre grupper som rullerer med to aktiviteter i tillegg til hundekjøring. Hver aktivitet varer i ca 40 minutter og  ca 15 min velkomst og instruksjoner blir felles før vi starter. Det betyr at vi som et eksempel har kapasitet til 50 personer med varighet ca 2 timer. Pris som under kr 750,- pr person. Kontakt: ida@sjusjoenhuskytours.no  - tlf 94846270 for booking og mer info. 

Gruppe  1 - Hundekjøring 6km. Vi tar maks 16 personer på en tur med 2 på hver slede. De to bytter posisjon halvveis så begge får styre. En guide kjører først og en bakerst og passer på at både firbeinte og tobeinte har det bra.

Gruppe 2 - Sparkstafett  To og to konkurrerer mot resten. De sparker og sitter på annenhver gang, siste team utgår i hvert heat og to lag ender i en finale. Så klart premie og masse heder og ære til vinnerlaget! :) Veldig morsomt og holder deltagere gode og varme på kalde dager.

Gruppe 3 - Pinnebrød og kaffe / te / toddy  Pinnebrødsteking er alltid inkludert på våre turer og så også for grupper! Det blir alltid topp stemning rundt bålet og grillhytta er god og varm.

For booking og mer info kontakt Ida tlf +47 94846270, ida@sjusjoenhuskytours.no

sparkstafett.jpg
lavvo_kutta.jpg
Pinnebrød lavvo.jpg
lavvo_inne.jpg

Vi serverer gjerne middag til grupper i lavvoen som har plass til maks 115 personer. Vår egen kremet elggryte fenger alltid og gruppen på bildet hadde også hjemmelaget brownie med karamell til dessert. Pris middag: kr 275,- og dessert kr 55,- pr pers. 

hundekjøring skumring Sjusjøen Husky Tours

Events grupper 15/30Km SJUSJØEN 10 - 14 PERSONer 

Mindre grupper opp til 14 personer kan bli med på lengre turer på  15 eller 30 km  som er det maksimale antall gjester vi tar på en slik tur. Er dere flere og har lyst til å kjøre lenger enn 6km kan vi også dele opp og finne en aktivitet som varer ca like lenge, f.eks skitur eller trugetur. Pris 15 km nok 1200, - per person. Middag kan ordnes etter tur som ovenfor!

For booking og mer info Ida@sjusjoenhuskytours.no, tlf +47 94846270.

Pellestova_advokater_bikkjer_rekke.jpg
Pellestova_paske.jpg

Events grupper 6KM HAFJELL ved PELLESTOVA

Rett ved de to fjellhotellene ved toppen av Hafjell Alpinsenter  Pellestova og Ilsetra kan vi arrangere hundekjøring for grupper /events.   Dersom dere bor på  Scandic Hafjell, Hafjell Hotell eller Hunderfossen Hotell & Resort er avstanden også kortere hit enn til Sjusjøen. Turen er 6km og vi har med oss bålpanne for steking av pinnebrød utendørs.

For grupper større enn 20 personer deler vi gjerne i tre hvor ene gjengen kan gå på trugetur mens de to andre gruppene kjører hund og steker pinnebrød/drikker kaffe, toddy - og gruppene bytter to ganger.

For booking og mer info kontakt Ida tlf +47 94846270, ida@sjusjoenhuskytours.no

Hundesledding og ridning islandske hester

KOMBINER HUNDEKJØRING MED ISLANDSHEST OG LUNSJ/MIDDAG PÅ MESNA ISLANDSHESTSENTER!

En fantastisk kombinasjon for herlige naturopplevelser. Passer for store grupper hvor vi deler i to og ene halvdelen starter med hundekjøring  og den andre drar på ridetur. Etter første runde er det lunsj på Mesna's låve før dere bytter. Mesna har også andre aktiviteter man kan inkludere.

For mindre grupper og dersom store grupper heller vil ha hundekjøringen på fjellet, kan opplegget også gjennomføres med transport til og fra Mesna. Slik at ridning og lunsj er på Mesna mens hundekjøring er på Sjusjøen med en avstand på ca 15min kjøring. 

For priser og info kontakt  ida@sjusjoenhuskytours.no, tlf +47 94846270.

norskEnglish