<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Visste du at hundekjøring er like morsomt med vogner?  

SOMMER- / HØST PÅ HJUL

I sommer og høst er du mer enn velkommen til å være med oss og trene hunder i disse kjappe, firehjul lignende vognene. Turer kan bookes når som helst, men avhenger også litt været. Da det kan ikke være for varmt for hundene, må vi ta turene enten ganske tidlig på morgenen, eller sent på ettermiddagen. Nøyaktig dag og tidspunkt må dermed helst avgjøres ganske kort tid i forveien. Pris er 750,- pr. person, og kan bookes enten her, eller på epost til ida@sjusjoenhuskytours.no.

Kos med kaffe og pinnebrød rundt bålet etter tur

Kos med kaffe og pinnebrød rundt bålet etter tur

Komfortable trollvogner med sete og gode bremser

Komfortable trollvogner med sete og gode bremser

HESTER + HUNDER = FANTASTISK, 3-4 HOURS  

ridning_åsli.jpg

En 2 timers ridetur på sikre islandske hester fra Åsli Ridesenter i Åsmarka, til fantastisk Bøverlund hvor vi venter med en leirpanne, norsk twistbrød, kaffe / te / brus og selvfølgelig hunder og vogner. Etter en rask lunsjpause vil det være en spennende 1 time tur med hundene før vi tar deg tilbake til Åsmarka igjen i biler. Hestene blir transportert tilbake i en lastebil. Dette vil være tilgjengelig fra midten av mai til midten av juni og igjen fra september og til snøen kommer her. Minst antall 5-6 personer og prisen vil være NOK 1100, - per person.

norskEnglish