<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />
 

Opplev magiske Åstdalen i luksustelt og kanopadling 

Sjekk ut vår fantastiske Arctic Dome, et luksustelt basert på det kjente iglodesignet med store, flotte vinduer som gir en unik nærhet-til-naturen opplevelse. Arctic Dome er lokalt produsert i Lillehammer-området.

I sommer flytter vi domen fra vinterplassen ved Aksjøen til idylliske Åstdalen, 15minutters kjøring innover i fjellet fra Sjusjøen. Dalen med den stillestående elva, Åsta, er fantastisk for padling, fiske og gåturer. Fri bruk av to kanoer er inkludert i leien. 

 
 
astaelva.jpg
Arctic Dome Åstdalen
Arctic Dome Åstdalen
Arctic%2BDome%2B%25C3%2585stdalen%2Bkveld

GLAMPING I IDYLLISKE ÅSTDALEN

Åstdalen med den stillestående elva Åsta er ei perle i Ringsakerfjellet; fantastisk for padling, fiske og gåturer. Sjusjøen Husky Tours flytter sin Arctic Dome hit sommerstid, til en egen idyllisk plass ikke langt fra Øvre Åstbru. Dere sover i dobbeltseng og dyner, samt doble madrasser opptil seks personer totalt. Mat grilles på bålpanne og domen har eget toalett ute. Ved vannet ligger to kanoer til fri bruk inkl i leien. Det er også to kanoer til på andre siden av elva til leie uavhengig av domen, kr 300,- pr døgn. Pris Arctic Dome i Åstdalen, kr 2600,- totalt for domen første natt, andre natt halv pris. Alt av utstyr, toalett og to kanoer er inkl i leien. Vi setter også inn to kanner med fersktappa kildevann til dere kommer. Mat og sengetøy tas med selv.


Artic Dome Åstdalen bålplass
Kanoene "Elvegris" og "Åstapurka" ligger ved dette naustet 3.7km sør for Øvre Åstbru på samme side av elva som bommen.

Kanoene "Elvegris" og "Åstapurka" ligger ved dette naustet 3.7km sør for Øvre Åstbru på samme side av elva som bommen.

Lei kanoer i Åsta elva 

Arctic Dome ligger på motsatt side av elva fra der bilveien går. Vil dere kun padle i Åsta uten overnatting ligger det også to kanoer til utleie med lettere adkomst rett ved veien. Se etter båtnaustet på bildet, 3.7km sør for Øvre Åstbru. Bor dere i domen og vil ha to kanoer til, kan disse også brukes inkl i leien med forbehold om ledig når dere bestiller. 

Ta kontakt med Ida på ida@sjusjoenhuskytours.no hvis du er interessert i å leie kanoer! Prisen er kr. 300,- pr. dag, pr. kano. Betaling gjøres her.

Åsta er også egnet for fiske! Fiskekort kjøpes i bommen ved Øvre Åstbru. 

Utstyr, priser og booking

Arctic Dome er utstyrt med sengeplass til to samt sammenleggbare madrasser til fire. Ta med sengetøy selv, men det er dyner til maks seks personer. 

Panne til bålet, kull, tennvæske, kaffe kanne, kaffe/te, og drikkevann er alt inkludert og vil være der når du kommer frem. En utedo er rett utenfor, med vaskebalje, såpe, og antibac servietter. Fullstendig liste med utstyr blir sendt til deg etter booking, for å hjelpe dere med pakking og planlegging! 

Priser: En natt i domen koster totalt kr 2600,- inkl fri bruk av to kanoer og alt av utstyr, samt nytappa kildevann som settes inn før dere kommer. Halv pris påfølgende netter. Dere tar med mat og sengetøy. 

Booking av Arctic Dome er foreløpig på epost til: ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf. 94846270. Veibeskrivelse gis ved bestilling.

Glamping åstdalen
NorskEnglish