<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />
 

En helt unik mulighet til å oppleve naturen fra aller nærmeste hold 

Sjekk ut vår fantastiske Arctic Dome, et luksustelt basert på det kjente iglodesignet som holder den perfekt temperert og med store, flotte vinduer som lar deg se alt av natur utenfor og stjerner i himmelen! Laget av et lokalt firma i Lillehammer området.

I sommer flytter vi domen fra vinterplassen ved Aksjøen til idylliske Åstdalen, 15minutters kjøring innover i fjellet fra Sjusjøen. Dalen med den stillestående elva, Åsta, er fantastisk for padling, fiske og gåturer. Fri bruk av to kanoer er inkludert i leien. 

 
 
IMG_20180923_230053_285[1].jpg

GLAMPING I IDYLLISKE ÅSTDALEN

4km sør for Øvre Åstbru, på en plass helt for seg selv på motsatt side av elva for bilveien, står Arctic Dome med myke senger og venter på deg. Glamping betyr glamorøs camping. Glem fuktig teltduk og svette soveposer. Dyner ligger klare men du tar med sengetøy selv. Domen er romslig nok for 30 personer til å spise, men sommerstid er den innredet for familier/par til å slappe av og kose seg.  Mest sannsynlig blir det mer enn varmt nok i domen i sommer. Men skulle det blir hufsete og kaldt sommervær har vi en av to ovner på plass også gjennom sommeren.


Kanoene "Elvegris" og "Åstapurka" ligger ved dette naustet 3.7km sør for Øvre Åstbru på samme side av elva som bommen.

Kanoene "Elvegris" og "Åstapurka" ligger ved dette naustet 3.7km sør for Øvre Åstbru på samme side av elva som bommen.

Lei kanoer i Åsta elva 

Arctic Dome ligger på motsatt side av elva fra der bilveien går. Vil dere kun padle i Åsta uten overnatting ligger det også to kanoer til utleie med lettere adkomst rett ved veien. Se etter båtnaustet på bildet, 3.7km sør for Øvre Åstbru. Bor dere i domen og vil ha to kanoer til, kan disse også brukes inkl i leien med forbehold om ledig når dere bestiller. 

Ta kontakt med Ida på ida@sjusjoenhuskytours.no hvis du er interessert i å leie kanoer! Prisen er kr. 300,- pr. dag, pr. kano. Betaling gjøres her.

Åsta er også egnet for fiske! Fiskekort kjøpes i bommen ved Øvre Åstbru. 

Equipment, Prices and BOOKING

Den er utstyrt med sengeplass til to samt sammenleggbare madrasser til fire. Ta med sengetøy selv, men det er dyner til seks personer. 

Panne til bålet, kull, tennvæske, kaffe kanne, kaffe/te, og drikkevann er alt inkludert og vil være der når du kommer frem. En utedo er rett utenfor, med vaskebalje, såpe, og antibac servietter. Fullstendig liste med utstyr blir sendt til deg etter booking, for å hjelpe dere med pakking og planlegging! 

Priser: En natt i domen koster totalt kr 2600,- inkl fri bruk av to kanoer og alt av utstyr, samt nytappa kildevann som settes inn før dere kommer. Halv pros påfølgende netter. Dere tar med mat og sengetøy. 

Booking av Arctic Dome er foreløpig på epost til: ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf. 94846270. Veibeskrivelse gis ved bestilling.

grilling ved Åsta
norskEnglish