<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />

Ny base fra i vinteren 2018 /19 SJUSJØEN / MOSTE!

Sjusjøen Husky Tours holder til 3km videre innover i skogen fra Natrudstilen hytteområdet og Sjusjøen Skisenter. Ta av fra Sjusjøvegen når du ser skilt til  Sjusjøen Hytteutleie, Sjusjøen Skisenter og Sjusjøen Café 4km før Sjusjøen sentrum. Derfra er det 6km til oss og skiltet, eller se forklaring i avsnittet under.

Veibeskrivelse fra Lillehammer:

Finn Sjusjøevegen og skilt til Sjusjøen fra Lillehammer Sentrum. Nordsetervegen er ikke lurt. Ca 4km før Sjusjøen Sentrum ser dere avkjøring skiltet til Sjusjøen Skisenter, Natrudstilen Hytteområde og Sjusjøen Cafè. Kjør inn der og hold til høyre for infosenteret. Følg veien 3km til den deler seg, da tar dere til høyre inn til Skisstadion. Kjør over parkeringsplassen til Skistadion og ca 1km oppover rett fram hovedveien til dere ser skilt til Sjusjøen Husky Tours ned til høyre. Da er det 2km igjen til dere er framme og kan parkere ved lavvoen.

Veibeskrivelse fra Oslo

Vær obs på at de fleste gps´er vil be dere ta av E6 ved Brumunddal men dere skal kjøre litt lenger og svinge av ved Rudshøgda. Derfra er det også skiltet til Sjusjøen.  4km før Sjusjøen sentrum svinger dere av til høyre, samme avkjøring som til Sjusjøen Skisenter, Sjusjøen Cafe og Natrudstilen Skistadion og hytteområde. Dere har da 6km igjen og følger samme veiforklaring som fra Lillehammer, se over.

HVIS DERE IKKE HAR BIL

For gjester uten bil må vi dessverre denne vinteren foreslå å leie en! Det er busser fra Lillehammer Stasjon, rute  262 Opplandstrafikk og i helgene går det en kl 10:20 som stopper på Sjusjøen Skisenter. Herfra er det 3km gangavstand. De andre rutene innebærer 6km gange.. og her er taxi kanskje en mulighet.  Vi jobber med en bedre løsning for sesongen 2019 /2020.

Do not use GPS!:

As some of the roads are not cleared during the winter do not use gps but follow our explanation.

 

KONTAKT OSS

Skulle du ha noe som helst spørsmål om retning så når du oss på ida@sjusjoenhuskytours.no. På vår bookingside finner du ledige tidspunkt!

lavvo.jpg
norskEnglish