<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />
 

Vi tilbyr en rekke forskjellige turer på vinteren, her kan du lese litt om dem. Se også kjøredager for når vi befinner oss hvor i løpet av vinteren.

 
Dog Sledding Norway Sjusjoen Husky Tours

6KM FRA FINNØLA/ SJUSJØEN

To personer får eget hundespann med 6 Alaska huskier, med plass til små barn på sleden. Alle over 13 år får instruksjon i kjøring og de første deltagerne får være med på klargjøring av spann. Vi kjører en tur på 6 km og bytter plass halvveis slik begge får styre. Barn under 13 år sitter på. Etter tur koser vi oss i stor og varm lavvo med steking av pinnebrød og varm drikke. Selve turen tar 35-45 min avhengig av føre, men sett av tid til forberedelser og kos rundt bålet etterpå - totalt ca 1 1/2 time. 

Priser: 700,- barn mellom 7 og 12 år kr 350,-, barn under 7 år sitter på gratis. Se kjøredager, oppmøtetider og ledig kapasitet på vår online booking. For spørsmål kontakt Ida på e-post: ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf 94 84 62 70.

Hundekjøring Sjusjøen

15-KM TUR FRA FINNØLA / SJUSJØEN

Er dere kun voksne og ønsker å virkelig få en følelse av hva hundekjøring er anbefales 15km-tur. Dere får 8-10 bikkjer i spannet og turen går fra skogslandskap, gennom seteridyll og opp på åpne fjellet. Selve turen tar effektivt på sleden ca 1,5 time, mens hele opplevelsen ca 2,5 time inkludert instruksjon før tur og pinnebrødsteking og kaffe/te/solbærtoddy i lavvoen etter tur. 10 pers er sammen på tur og det blir alltid trivelig i lavvoen etterpå. Vi er også der og forteller gjerne om bikkjene og hundekjøring generelt.


Priser:  1200,-pr person. 15km-turer går fast alle onsdager og søndager med oppmøte kl 11, 12:30 eller 14:00, samt alle lørdager med oppmøte kl 15:00. Se online booking for ledig kapasitet. For spørsmål kontakt Ida på e-post ida@sjusjoenhuskytours.no eller tlf +47 94 84 62 70.

 Purchase this image at http://www.stocksy.com/2399332

30-KM TUR FRA FINNØLA / SJUSJØEN

For de som vil enda mer enn 15km og virkelig bruke dagen til en real hundekjøringsopplevelse. 8 -10 bikkjer i spannet og dere tar gjerne del i på- og avsæling. Selve turen tar ca 3 timer og hele opplevelsen 4-5 timer. 30km har ingen fast kjøredag men settes opp på forespørsel. Vi har flere proffe og erfarne hundekjører som kjører lengre turer for oss i helgene, bl.a Ronny Frydenlund som mange kjenner fra Finmarksløpet.

Priser  2200,- pr person. Kun voksne. 30km- er mulig alle dager på forespørsel. Send e-post til: ida@sjusjoenhuskyrours.no.

lavvo_inni.jpg
pinnebrod.jpg

Ei hyggelig stund rundt bålet etter tur er alltid koselig og fast på alle våre turer. En av oss er der, oftest ida, som gjerne forteller om livet på stor kennel, avl, trening mm.  Gjester møtes, ofte på tvers av nasjoner og snakker om alt mulig rart. Egen mat/drikke er mulig å ta med i tillegg til pinnebrød og varm drikke fra oss. Si gjerne fra om allergier.


6 og 15km-turer kan bookes  online her. For andre turer eller ønske om andre datoer eller tider send oss en e-post! Sjekk også gjerne våre tilbud og opplegg for grupper/events. For gavekort se vår  gavekortbutikk her!

 

norskEnglish