<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />
 

En helt unik mulighet til å oppleve naturen fra aller nærmeste hold  

Vi får stadig spørsmål om overnatting ifm med hundekjøring. Fra og vinteren 2017 var muligheten på plass til å kjøre lengre tur med hund for så å overnatte i en wow-nærhet-til-maturen opplevelse, nemlig en såkalt Arctic Dome. Domen er lokalt utviklet av designer på Lillehammer og firmaet GSI i Gausdal etter den velkjente igloformen fra eskimoene og ønske om å se både stjernehimmel og nordlys innefra.  Domen står vinterstid ved Aksjøen, tilgjengelig også med bil.

 
Winter Glamping Arctic Dome Norway

UNIK OVERNATTING 

Tenkt deg å komme kjørende med hundespann til en lysende og god og varm iglo midt i naturen. Tente lys, fyr i bålpanne og bagasjen på plass. Inni domen sørger to ovner for at det er godt og varmt. Den ene kan gå hele natta, eller begge om det er veldig kaldt ute. Gulvet er isolert og med teppe.  Vi tar med oss bikkjene hjem for natta og henter dere dagen etter. En av dere kan også bli med til Kroksjøen for henting av bil for å ha den utenfor. Vil dere kun leie Arctic Dome for overnatting uten hundekjøring først er det også så klart mulig! 

winter glamping Sjusjøen Arctic Dome

VINTER-GLAMPING 

Arctic Dome vil sesongen 17/18 også ha dobbeltseng med dyner og puter vinterstid. I tillegg er det 4 stk doble sammenleggbare madrasser slik at det kan være plass til 10. Vi legger inn både soveposer, dyner, puter og ulltepper samt reinskinn til å sove på. Med andre ord en fantastisk kombinasjon av glamorøs camping og stil - og villmarksliv. 

Kaffe/te og vann til vask kan varmes på den ene ovnen, ellers lages mat utendørs på bålpanne. Vi kan også levere catering. Spør om utstyrsliste hvis du lurer på hva som finnes der av utstyr. 

Sjusjøen Husky Tours Arctic Dome

PRISER

En overnatting i Arctic Dome vinterstid koster kr 3750,- totalt for domen. Prisen inkluderer ferdig oppvarmet dom til dere kommer, ved/tennvæske til bålpanne ute for matlaging samt engangsservise, drikkevann, kaffe og te. Eget toalett står ute og vann til håndvask kan varmes inne. Hundekjøring 22km inn til domen koster kr 1500,- pr person. 

 

TA KONTAKT MED IDA PÅ IDA@SJUSjOENHUSKYTOURs.NO FOR TILGJENGELIGHET OG BOOKING NÅ!

norskEnglish