<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1487859651290053&ev=PageView&noscript=1" />
 

En helt unik mulighet til å oppleve naturen fra aller nærmeste hold  

Vi får stadig spørsmål om overnatting ifm med hundekjøring mulighetene er mange i området. Men vi har også vår egen, en helt unike sådan og nærhet-til-maturen opplevelse, nemlig en såkalt Arctic Dome. Domen er lokalt utviklet av designer på Lillehammer og firmaet GSI i Gausdal etter den velkjente igloformen fra eskimoene og ønske om å se både stjernehimmel og nordlys innefra.  Domen står vinterstid ved Aksjøen, 15min videre innover i fjellet fra Sjusjøen tilgjengelig med bil. En overnatting kan kombineres med hundekjøring dag1 eller dag 2.

 
Winter Glamping Arctic Dome Norway

UNIK OVERNATTING 

Arctic Dome gir en unik kombinasjon av telt og villmarksliv med et hint av luksus. Luksusen er varme, god plass, store vinduer og senger, dyner og puter. Matlaging på bålpanne ute gir villmarksopplevelsen. Er det kaldt kan den nytes i varmen inne. Domen varmes opp med multifuelovn som går hele natta samt to ovner i tillegg dere styrer selv. 

winter glamping Sjusjøen Arctic Dome

VINTER-GLAMPING 

Arctic Dome har en dobbeltseng og 4 stk doble sammenleggbare madrasser. Maks 6 personer anbefales og vi legger inn dyner og puter til alle. Sengetøy og mat taes med selv. 

Kaffe/te og vann til vask kan varmes på den ene ovnen, ellers lages mat utendørs på bålpanne. Vi kan også levere catering. Spør om utstyrsliste hvis du lurer på hva som finnes der av utstyr. 

Sjusjøen Husky Tours Arctic Dome

PRISER

En overnatting i Arctic Dome vinterstid koster kr 3750,- totalt for domen. Prisen inkluderer ferdig oppvarmet dom til dere kommer, ved/tennvæske til bålpanne ute for matlaging samt engangsservise, drikkevann, kaffe og te. Eget toalett står ute og vann til håndvask kan varmes inne. 

 

TA KONTAKT MED IDA PÅ IDA@SJUSjOENHUSKYTOURs.NO FOR TILGJENGELIGHET OG BOOKING NÅ!

norskEnglish